Medewerkers

df5409_34b3be76559f4b8eaefa4e654704d3dd~mv2_d_1600_1200_s_2 Foto team

Jeroen Drost                                              Marjolein Dooijes                            Mike Jansen                                  Marco Smink

Marco Smink
Fysiotherapeut-Eigenaar

Omdat u bij het kiezen van een fysiotherapeut kiest voor een persoon – en niet voor zo maar een therapeut – stel ik me graag aan u voor: mijn naam is  Marco Smink en ik ben geboren en getogen in Amersfoort. Als persoon ben ik te beschrijven als een sociale, enthousiaste en gedreven persoon. Mijn beloning haal ik uit het helpen van mensen bij het behalen van doelen die zij voor zichzelf hebben gesteld en vaak als onhaalbaar zien.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik gek op sporten en bewegen. Het was dan ook logisch dat ik na de middelbare school naar het C.I.O.S  – opleiding tot sportleider – ben gegaan. Als specialisatie heb ik op het CIOS bewegingsagogiek gevolgd. Hierbij begeleid je mensen  bij het realiseren van gedragsinzicht en – verandering door gebruik van beweging. Na het CIOS heb ik me gespecialiseerd in fysiotherapie aan de internationale academie voor fysiotherapie “Thim van der Laan”.

Naast deze studie ben ik voortdurend zeer actief geweest in de fitness wereld. Zo verzorgde ik allerlei soorten lessen, van individuele fitnessbegeleiding tot groepslessen aerobic en spinning. Na het afronden van mijn studie ben ik – naast mijn fitness activiteiten – begonnen als fysiotherapeut. Zo heb ik lang gewerkt op psychiatrisch ziekenhuis Meerkanten (voorheen Veldwijk) in Ermelo en heb ik zeer prettig gewerkt bij Fortius in Nijkerk. Ondertussen ben ik twee jaar lang succesvol eigenaar geweest van een sportschool. In de tussentijd heb ik – in het kader van permanente educatie en persoonlijke ontwikkeling – de opleiding manager sport fitness and leisure van de overkoepelende organisatie fit!vak met goed resultaat afgerond. De laatste opleiding die ik gevolgd heb is een opleiding tot NLP practioner, waarmee ik mensen kan coachen op basis van NLP.

Eind 2008 kreeg ik het aanbod om bij Action center Hoogland een fysiotherapie praktijk te starten. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Voor een deel omdat ik het zelfstandig ondernemerschap miste en voor een deel omdat ik graag op mijn eigen wijze wil investeren in het opbouwen van een langdurige relaties met u als klant, zodat ik u kan helpen met het behalen van de gewenste resultaten.

Marco is op maandag en vrijdag de hele dag aanwezig.

Jeroen Drost
Fysiotherapeut

Ik ben Jeroen Drost en ik ben sinds september 2013 werkzaam bij Active Fysio and More. Sinds mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan in verschillende settings zoals in een revalidatiecentrum, een ziekenhuis en allerlei praktijken in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Gelderland.  Door deze brede oriëntatie heb ik in relatief korte tijd veel ervaring op kunnen doen als fysiotherapeut.

Mijn sterkste karaktereigenschappen liggen met name in mijn volhardendheid en oprechte interesse in de mensen die bij mij onder behandeling zijn.

Het menselijk lichaam is complex. Een lichamelijke klacht kan bestaan uit allerlei puzzelstukjes die op hun plek moeten vallen om een effectieve behandeling mogelijk te maken. Ik haal mijn voldoening uit het gezamenlijk oplossen van deze puzzels.

Specialismen: orthopedische fysiotherapie, echografie, dry-needling, medical taping, shockwave, medische fitness.

Persoonlijke aandacht staat bij mij en bij Active Fysio and More hoog in het vaandel en hierin onderscheiden wij ons.

Jeroen is op dinsdag (hele dag en ‘s avonds), woensdag (hele dag), donderdag (hele dag en ‘s avonds), vrijdag (hele dag) aanwezig.

Mike Jansen
Fysiotherapeut

Mike is gediplomeerd fysiotherapeut en  bekend in de fitnesswereld. Hij  heeft al een aantal jaren ervaring als fitnesstrainer en personal trainer. Daarnaast werkt hij ook als groepslesinstructeur. Hij is zijn hele leven al met sport en bewegen bezig, dit is van jongs af aan begonnen als judo en hij is nu een fanatieke sportschool bezoeker.  Mike: “ Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen met bewegen, ongeacht leeftijd of fitheid.  Ik streef er naar om op maat te begeleiden en een uitdaging te bieden. Hopelijk behouden mensen zo het plezier van bewegen.”

Mike is op zaterdag- en woensdagochtend aanwezig.

Dina v.d. Glind
Ayurvedisch masseur

Marjolien Dooijes

Administratief medewerkster

Comments are Closed